Кияни незабаром отримають нові ліфти замість старих, вже відслужили своє. Про тих, кому пощастить і у скільки це обійдеться, розповів «Інформатор Гроші».

Як повідомляється, у столиці сім десятків житлових будинків отримають нове ліфтове обладнання. На всі роботи планують витратити більше 107 мільйонів гривень.

У Голоеевском районі проведуть косметичний ремонт ліфтової шахти і поміняють ліфти будинках на вулиці Академіка Заболотного, 68, вулиці Бурмистенко, 10, і на проспекті Голосіївський, 84.

У Деснянському районі замінять ліфти в будинку на проспекті Володимира Маяковського, 3-а.

У Дніпровському районі відремонтують ліфти в будинках на вулиці Березняківській, 30 і

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

вулиці Челябінської, 11.

У Дарницькому районі пощастить мешканцям вулиці Архітектора Вербицького, у будинках 6-А, 8-А та 9-Ж встановлять нові ліфти, відремонтують шахти та ліфтові приміщення. Те ж саме обіцяють мешканцям будинків за адресою вулиця Декабристів, 10-А і на проспекті Миколи Бажана, 7, 9-З, вулиці Поліській, 4, вулиці Ревуцького, 11-Г, 19/1, 25, 29, 36/2; вулиці Тростянецькій, 2, 7-в; на Харківському шосе, 160-А, 166, 168-Д, 170, 172-а.

В інших районах також будуть замінені ліфти, виконаний ремонт шахт і ліфтових приміщень.

Нагадаємо, раніше Вінниця кишить ліфтами-вбивцями, кожна поїздка може стати останньою: страшну правду приховували роками

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві ліфт мало не став камерою смерті, до неминучого - крок: "обірвалися троси".

Також «Знай.иа " писав, що Франківськ заполонили ліфти-вбивці.