У Києві, на бульварі Вацлава Гавела, в Солом'янському районі, близько першої години ночі 3 грудня сталася потужна пожежа. Про це повідомили в співтоваристві Dtp.kiev.ua.

Як зазначається, загоряння сталося в кіоску, що торгував овочами. Металева конструкція розміром два на два метри вигоріла практично повністю, повідомили в ДСНС міста.

За словами рятувальників, вогнем пошкоджено продукцію, що зберігалася в кіоску, та особисті речі продавця. Полум'я встигло пошкодити також стіни і стелю кіоску. Для ліквідації пожежі виїжджали дві одиниці спецтехніки та десять чоловік особового складу.

«Ух..., люто палає. Прямо хоч картоплю запікай, в багатті-то. На Вацлава Гавела, 54, викликала пожежку", - пише в телеграм-каналі "Х**вий Київ" користувач під ніком "Лопатя".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше Харківські малолітки ледь не спалили багатоповерхівку зі сплячими мешканцями: "зібрали в купку і чиркнули запальничкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» харків'янка перетворилася на живий Смолоскип у власному будинку: "вискочила з палаючим волоссям"

Також «Знай.uа " писав, що У Харкові спалахнув ринок з людьми, порушення карантину вилізло боком: "біжіть, горимо!"