Відома українська телеведуча Лідія Таран опублікувала новий пост в соціальній мережі Instagram. Там вона познайомила передплатників зі своїм новим другом.

Таким чином, повідомляється, що Лідія Таран вирішила розповісти про те, як вона стала учасником гуртка «Умілі ручки». На знімку, який вона опублікувала в соціальній мережі Instagram, ведуча показала меблі, яку вона зібрала самостійно.

Все завдяки новому другу-дещицю. Йдеться про шуруповерт. З ним вона змогла зібрати стелаж в кімнату дитини.

"Тепер я точно знаю, що немає нічого неможливого для людини, у якої є шуруповерт» - пише дівчина під постом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз Лідія Таран вже замислюється над тим, що можна зібрати наступним, адже, світ корпусних меблів такий великий. Більш того, ведуча вже задумалася над тим, щоб придбати електродриль.

Варто відзначити, що сецчас вона сидить вдома через хворобу. І ні, це не коронавірус, а звичайна ангіна. Зовсім скоро вона попровітся, і знову вийде на роботу з новими силами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, телеведуча Лідія Таран заговорила про перше кохання, і це не Хливнюк.

Раніше портал "Знай" повідомляв, що Лідія Таран повернулася від Трампа і сполошила українців.

Також портал "Знай" писав, що Мосейчук і Мазур – одні з найвпливовіших жінок в Україні.