Стало відомо про те, що помер співробітник Бориспільського відділу поліції Київської області. Йому було всього 38 років.

Таким чином, повідомляється, що про це повідомили в прес-центрі МВС України.

Співробітник поліції помер в реанімаційному відділенні лікарні від ускладнень на тлі коронавірусної інфекції.

У Борисполі помер співробітник поліції, фото: МВС
У Борисполі помер співробітник поліції, фото: МВС

У Віктора Кириченка була посада поліцейського сектору реагування патрульної поліції Бориспільського відділу поліції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Він присвятив службі 18 років життя. Всі про нього відгукуються як про сумлінну, відповідальну людину.

Співробітники правоохоронних органів, колеги Віктора висловлюють найглибші співчуття рідним, і докладуть всіх зусиль, щоб підтримати сім'ю в цей важкий час.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.