Прийти на весілля з натовпом вагітних від тебе подружок? Легко! Так вчинив нігерійський скандально відомий бізнесмен на прізвисько красень Майк. Про це пише видання Daily Mail.

Майк Ез-Нвалі Нвогу - місцева знаменитість. Він володіє нічним клубом у найбільшому місті Нігерії, Лагосі. Крім того, він відомий як ловелас і бабій.

У супроводі шістьох вагітних від нього подруг Майк прийшов на весілля актора і коміка Вільямса Учемби і його коханої.

Красунчик Майк пишається тим, що живе відразу з шістьма подружками, і всі вони від нього вагітні. Він демонстративно гладив по животиках своїх однаково вбраних супутниць.

На своїй сторінці в Instagram Майк зазначив, що це не трюк і не постановка – незабаром він дійсно стане батьком відразу шістьох малюків.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Фото: Daily Mail
Фото: Daily Mail

"Це не кінематографічний трюк... Ми просто живемо своїм найкращим життям", - написав він.

Раніше Майк вже потрапляв у поле зору правоохоронців, коли прийшов на торжество зі своїми подружками, посадженими на ланцюг.

Фото: Daily Mail
Фото: Daily Mail

Нагадавши, насолити колишньому, зробити пластику," продати " себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв: татуювання для дівчат-що робити, а що краще немає.

Також портал " Знай.ua " писав, що Українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".