Стало відомо про те, що українська поліція планує закупити гіроскутери, гіроборди, електросамокати і моноколеса.

Таким чином, повідомляється, що Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України оголосив тендер на покупку модної техніки для того, щоб патрульні переміщалися.

На них вони готові витратити приблизно 102 тисячі гривень.

Поліція закупить модну техніку, фото: скріншот
Поліція закупить модну техніку, фото: скріншот

Оголошення про тендер з'явилося в системі публічних закупівель ProZorro 24 листопада.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Закупити їх повинні через місяць, до 22 грудня.

Буде придбано: два гіроскутера типу Ninebot by Segway MiniPRO 320 (на сайті назва написана з помилкою: не Segway, а Segvay); два гіроборди типу IO CHIC SMART-F/S3 Black; два електросамоката типу XIAOMI MiJia Electric Scooter Black M365; два моноколеса типу INMOTION SCV V5 + black.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що за серпень 2020 року у Львові та області було зареєстровано 260 новеньких автомобілів. В цілому жителі регіону заплатили 8 мільйонів доларів.

Найпопулярніша марка - "француз" Renault. 55 автомобілів саме цього бренду на загальну суму 900 тисяч доларів зареєстрували у Львові, і це не враховуючи додаткового обладнання. На другому і третьому місці-Volkswagen і Toyota.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, відеофіксація не стане панацеєю від усіх бід на дорогах

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні представили нову систему відеофіксації

Також Знай.uа писав, як водіям перевірити чи є у них штрафи і оплатити їх