Стало відомо, що український актор і гуморист, Олександр Пікалов опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що відомий український гуморист, резидент "Квартал 95" і просто друг президента Володимира Зеленського, Олександр Пікалов завів сторінку в соціальній мережі Instagram зовсім недавно.

Там він намагається ділитися кадрами зі свого життя. Наприклад, остання публікація виявилася роликом. Олександр їде на своєму мотоциклі по місту, насолоджується життям.

Хто не знав, чоловік великий фанат мотоциклів, і у нього в арсеналі є вже кілька.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Трохи літа в осінній с*ка день" - підписав пост Олександр Пікалов.

У коментарях люди почали писати про те, що вони сумують за літом, а ролик вийшов вельми атмосферним.

Нагадаємо, що раніше, чоловік опублікував новий пост. Там він показує свою роботу, яку знайшов собі на зиму. На відео можна замінити новий мотоцикл, який Олександр, по всій видимості, зібрався ремонтувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95".

Як повідомляв Знай, з Януковича в героя дитячих мультфільмів-Пікалів з "кварталу" показав нове перевтілення.

Знай писав, "Квартал 95" показав українцям справжнього Дракулу: "вампір з неробочим кусюном".