Стало відомо про те, що популярний український актор Андрій Федінчик заразився коронавірусом. Як у нього протікає хвороба.

Таким чином, повідомляється, що про це актор розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Він опублікував пост, в якому пише, що хворіє вже другий тиждень, і проходить вона у нього не в найлегшій формі.

"Тема злюща" - пише актор.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Андрій каже, що це нові відчуття в його житті, які не зрівняються ні з чим. З іншого боку, йому здається, що потрібно прийняти це як належне, і знищити заразу.

До слова, разом з ним про діагноз дізналася і його дружина, також популярна українська актриса Наталія Денисенко. Вона також опублікувала пост, в якому розповіла, що заразилася найімовірніше в Чернігові, де проживають родичі.

Найважче проходить захворювання у мами актриси, так як їй вже 62 роки. Але, залишається сподіватися на краще, і що хвороба зовсім скоро відступить.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, серіал "перші ластівки" отримав продовження, що приготували глядачам цього разу.

Як повідомляв Знай.ua, творці серіалу" Величне століття " обдурили глядачів.

Також Знай.ua писав, що зірка "величного століття" Мер'єм Узерлі показала, що з нею зробила вагітність.