Стало відомо про те, що американське посольство в Києві було оточене Національною гвардією.

Таким чином, повідомляється, що у вівторок, 24 листопада провели перфоманс «проти зовнішнього управління».

Хлопець у масці Сороса водить на повідку дівчину в українському одязі, і все це супроводжується криками «Янкі гоу хоум».

Проплачений мітинг, фото: скріншот публікації
Проплачений мітинг, фото: скріншот публікації

Перед цим активісти намагалися спалити ляльку Джо Байдена, однак, співробітники правоохоронних органів цю всю справу припинили.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі кажучи, ще вчора в соцмережах наймали людей для участі в цій "акції протесту", обіцяючи по 60 грн за годину роботи.

Беруть хлопців і дівчат від чотирнадцяти років, і 120 гривень платять відразу, в якості гарантії.

Біля будівлі американського посольства зараз чергують поліцейські, Національна гвардія, поліція діалогу, а також вибухотехніки.

Нагадаємо, що нардеп Антон Поляков показово з'явився в Раді в забавній футболці з написом"займайтеся любов'ю, а не ФОПом".

Як повідомляв портал Знай, прем'єр Олексій Гончарук презентував у мережі новий додаток з програми "держава в смартфоні", яке називається"Дія".

Також портал Знай писав, що Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФОПами.