У мережі розповіли історію життя киянки, яка зуміла підкорити Париж і Голлівуд.

Таким чином, повідомляється, що мова піде про Мілу Йовович. Народилася дівчина в Києві під ім'ям Наташа від шлюбу російської актриси і доктора з Югославії.

Через п'ять років вони перебралися в США. Мати дівчини Галина Логінова хотіла підкорити Голлівуд, і вірила, що у неї вийде це зробити, але, після невдалих картингів вирішила зосередитися на дочці.

Міла Йовович, фото: скріншот з відео
Міла Йовович, фото: скріншот з відео

У дев'ять років Міла потрапила вперше на майданчик, а вже через два роки шоумени самі звертали увагу на потенційну модель.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Міла Йовович, фото: скріншот з відео
Міла Йовович, фото: скріншот з відео

Дебютом в кіно вважається 1988 рік, де вона зіграла в гучному, еротичному фільмі Залмана Кінга «злиття двох місяців». Після цього у неї було ще кілька фільмів, але, завжди запам'яталася вона після картини»П'ятий елемент". Там Міла змогла залишити дитячий образ, і глядачі побачили її як сформовану жінку.

Фільм був Люка Бессона, а дівчина стала його коханою, за що він зробив її по справжньому знаменитою.

Після розлучення журналісти почали писати, що без керівництва Міла пропаде, але, вона довела, що це не так.

Міла Йовович стала однією з найбільш впізнаваних актрис Голлівуду. На даний момент вона активно продовжує працювати як актриса, співачка і модель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ума Турман, Наталі Портман, Мілла Йовович? Соня Плакидюк з "ТМПУ" змінилася до невпізнання.

Як повідомляв Знай, принц Вільям пригадав, як Гаррі довів до сліз Кейт Міддлтон.

Знай писав, Меган Маркл відстояла честь жінок персиковою красою: "жадають змін...".