У соцмережах набирає популярність майстер-клас від бельгійської танцівниці Софії. Дівчина знайшла нове застосування шкарпеткам.

Цей фокус зі шкарпетками повторили Неля Шовкопляс і Руслан Сенічкін в ефірі "Сніданок з 1+1".

Ведучі дуже намагалися повторити цей лайфхак, а що з цього вийшло, дивіться у випуску.

Українці по різному відреагували на такий майстер-клас і розділилися на два табори: одні посміялися від душі, другі висловилися різко негативно в бік лайфхака.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" Ой не можу ", " Міні-бікіні", " Нашо так мучилися ? То відразу можна було труси надіти", " А з трусів не пробували" Ведучі, ви приколісти ", " Не, ну, не, ну маски з шкарпеток це вже на недоумство скидається. Гаразд би діти на гуртку вмілі руки", " Ну від що ви пропагуєте? Чи ця маска врятує / допоможе від інфікування?", " Чим би дитя не тішилося, аби не плакало..", " У мене був поганий настрій, а коли побачила ці маски-насміялась від душі!Дякую за прикол", - коментували українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Питання носити або не носити вже не варто: чи можна прати одноразові маски і як їх зберігати

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові буйний пенсіонер "зчепився" з хлопцем через маску: "дихаєш своїм килимом"

Також «Знай.иа " писав, що Коломойський підколів ведучих "1+1": "начебто голови немає, а ви все одно бігаєте"