Стало відомо про те, що українська співачка Аліна труні опублікувала нове фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, і розповіла про повернення додому.

Таким чином, повідомляється, що не так давно Аліна труні оголосила про те, що вона розлучилася з чоловіком Олександром Комковим всього через кілька місяців після весілля, і зараз вона приходить до тями після важкого розставання.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона публікує шикарні знімки, і цей раз не став винятком.

Вона постала на фотографії в жалобному образі, а в описі розповіла про те, як повернулася до батьків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Як я скучила за рідним містом. Після хвороби, перше, що захотілося приїхати до Чернівців і побачити рідних. Сказати їм як сильно я їх люблю... і обійняти кожного. Хочеться зараз більше часу проводити з сім'єю, все інше: робота, захоплення, хобі полетіли на другий план, багато переознаєш. Говоріть частіше близьким, як ви їх любите, це дуже важливо!",- написала Гросу в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати в захваті.

Раніше портал "Знай" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.