Київський апеляційний суд скасував заочний арешт екс-президента Віктора Януковича у справі Майдану.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну заяву суддя зробила під час засідання.

Кілька місяців тому Печерський районний суд заочно заарештував Віктора Януковича в рамках розгляду справи щодо узурпації влади. 2 жовтня судовий вирок набув чинності, а Київський апеляційний суд відхилив скарги сторони захисту.

Однак, у понеділок, 16 листопада, суд провів засідання, на якому скасував попередню постанову щодо Віктора Януковича. Суд призначив новий розгляд справи в суді першої інстанції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як з'ясувалося, судді розглянули апеляцію адвокатів колишнього президента стосовно обрання для нього запобіжного заходу. Скаргу захисту частково задовольнили, а рішення Печерського суду від 12 травня 2020 року було скасовано.

"Призначити новий розгляд клопотання слідчого в суді першої інстанції", - оголосила головуюча суддя Ольга Юрдига.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 11 листопада з життя пішов слідчий у справах Майдану Андрій єна.

Як повідомляв портал Знай.иа, Апеляційний суд відмовився скасовувати вирок Оболонського районного суду щодо президента-втікача Віктора Януковича.

Також Знай.иа писав, що політтехнолог розповів вартість житла Януковича під Москвою.