В Києві комунальники Дніпровського району повернули до парку "Перемога" дивного велетня.

Столичні озеленювачі розповідають, що великий ведмідь - улюбленець дітей, і зовсім нещодавно він постраждав від рук вандалів. Фігуру реставрували та повернули на законне місце.

Комунальники радіють: не встигли встановити арт-об‘єкт, як малеча вже не відходить від нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Львові малолітки поглумилися над святинею українців - стрибали і витирали ноги, як об ганчірку. Так, стало відомо, що на Львівщині у Трускавці невідомі вчинили наругу над державним прапором. Також невідомі хулігани перекинули кілька лавок у місцевому парку.

Як повідомляє портал Знай.ua, на Тернопільщині малолітні вандали розгромили туалет і отримали "Солдатське" покарання: "ганчірку в руки, салага!"На Тернопільщині днями невідомі змалювали громадський туалет у парку культури та відпочинку. Вони залишили на стінах і дверях кабінок написи фломастерами.

Також Знай.ua писав, що У Запоріжжі три маргінали споганили могили. Вони розбили пам'ятники, а причина їх вчинку абсурдна до неможливості. Все заради металевих куточків, які вони планували здати на металобрухт.