Про те, що київські хрущовки потрібно або зносити, або реконструювати, говорили вже давно. Можливим рішенням у Київській міськраді називають добудову поверхів, передає Strou.net , посилаючись на інформацію, отриману від КМДА.

Зокрема, за словами начальника «Київгенплану» Броневицького, розглядається два варіанти реконструкції застарілого житлового фонду, і один з них-не зносити хрущовки, а відремонтувати і добудувати пару поверхів зверху.

Це буде можливо в тому випадку, якщо спеціальна комісія визнає технічний стан будівлі задовільним.

Для міської влади цей варіант економічно найбільш привабливий, так як у випадку зі знесенням хрущовок доведеться витратити чимало грошей з міськбюджету для переселення жителів аварійного будови. На місці знесених хрущовок також повинні бути побудовані житлові будинки з більшою площею і поверховістю.

Другий варіант (зі знесенням будинків) не вигідний і не доцільний для КМДА, тому від нього, швидше за все, вирішать відмовитися.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, правила податків на нерухомість в Україні стали жорсткішими.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям доведеться сплатити податок на нерухоме майно.

Також Знай.uа писав, "слуги" хочуть змусити українців платити за домашніх тварин.

Додамо також, що раніше повідомлялося, що у Києві почнуть зносити хрущовки, пакуйте речі. При цьому "згода мешканців на знесення будинку не потрібна".