Стало відомо про те, в яких умовах лікуються хворі на коронавірус в Конотопі. Видовище не для людей зі слабкими нервами.

Таким чином, повідомляється, що пацієнти почали скаржитися на умови в лікарні Конотопа, що в Сумській області.

Досі там не підключили опалення, а туалет знаходиться прямо в палаті, поруч з ліжками пацієнтів, за ширмою.

Перебувати там складно не тільки фізично, а й морально. Температура в приміщенні не перевищує 11 градусів тепла, а на всю палату є тільки одна розетка. І та, іскриться.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Є також ряд інших, очевидних проблем, які ніяк не можуть вирішити.

Не повідомляється, чи залишали вони якісь скарги на гарячу лінію Міністерства охорони здоров'я, але, фотографії вже розлетілися по всій мережі.

"Подивіться фото, відео і задумайтеся, можливо, краще надіти маску зайвий раз і не ризикувати собою і оточуючими людьми", — сказали пацієнти.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 479 197 випадків зараження. За добу зафіксували 10 842 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.