Український актор театру і кіно, співак, композитор, гуморист-пародист і телеведучий Андрій Данилко відомий багатьом завдяки своєму жіночому амплуа під ім'ям "Вєрка Сердючка".

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він не часто ділиться якимись новими знімками, але зараз Андрій виклав фотографію, на якій молодим зображений поруч з письменником-сатириком Михайлом Жванецьким.

Читайте Знай в Google News!

Він ніяк не підписав цей знімок. Данилко стоїть поруч з Михайлом в светрі і чорній шкіряній куртці.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сумно. Пішла легенда", "Ви, напевно, з нього приклад брали. Один з перших "вчителів", "Нам пощастило, ми жили в вашу епоху! Ваш пронизливий і своєчасний гумор !вічна пам'ять", "Нормально Григорій, відмінно Костянтин...", "Сумуємо, буду обажать вас вічно за ваш талант. Ви робите нас щасливими, Михайло!", "І тепер хто з ним фоткався починають виставляти. Як це закономірно", "Шкода, дуже шкода. Людина яка навчила мене тонкій сатирі. RIP", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер Михайло Жванецький. Письменник був істинним українцем: "Фашистів тут немає"

Як повідомляв "Знай.ua", Миколаїв згадав про нічні пригоди зі Жванецьким після його смерті: "Ось це новина"

Знай.ua писав, клавіша Біла, клавіша чорна ... кришка: помер сатирик Михайло Жванецький, згадуємо найкращі його цитати.