На вихідних в одному з київських трамваїв жінки влаштували справжню бійку, тому що одна з них увійшла в салон без захисної маски.

Відео, зняте очевидцями, опублікували Telegram-паблік Kievmap.

Початок перепалки у кадр не потрапив. По всій видимості, камеру включили тільки тоді, коли сварка переросла в справжню бійню. Одна з пасажирок почала тягати "безмасочницю" за волосся і одяг.

В результаті жінок, що зчепилися, розняли чоловіки. Один з них (до слова, з маскою на підборідді) порадив переможеній дамі сидіти тихо і не висовуватися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше в Києві дівчина, яка вирішила увійти в салон громадського транспорту без захисної маски, отримала жорстку відсіч.Як повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, інцидент трапився в Шевченківському районі на зупинці Василя Макухи. Очевидці зняли конфлікт на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.