Стало відомо про те, що медик у клініці вдарив відомого українського політика за вимоги розмовляти українською.

Таким чином, повідомляється, що екс-глава столичної міської адміністрації Володимир Бондаренко звернувся в поліцію після візиту в приватну клініку «Добробут».

Справа в тому, що співробітник медичного закладу застосував проти нього кепські слова, а також силу.

Той попросив медика дотримуватися вимог Конституції України, і розмовляти українською. Отримав він досить дивну відповідь-Володимиру Бондаренку заявили, що вони самі мають право вибирати якою мовою розмовляти.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Терпіти це той не став, і почав йти. Услід почув лише образи і отримав удари ногою.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львівській області правоохоронці припинили роботу «реабілітаційного центру», в якому незаконно утримувалися десятки людей.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції області.

Так, стало відомо, що на Львівщині поліція припинили діяльність «реабілітаційного центру». Як стало відомо правоохоронцям, у приватному будинку в одному з сіл Жовківського району Львівської області примусово утримували та «лікували» за гроші, отримані від родичів, осіб з нарко - та алкозалежністю. За одного такого пацієнта вимагали 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай, четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.ІА писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.