Григорій Чапкіс показав, де і з ким зараз живе. Молода дружина чекає вдома.

Таким чином, повідомляється, що 90-річний Григорій Миколайович влаштував журналістам телеканалу «ТСН» екскурсію по будинку.

Український хореограф і суддя проекту «Танці з зірками» не так давно став чоловіком вчетверте. Щасливицею стала 38-річна Міла, і вона є ровесницею внучки Григорія Чапкіса.

У двокімнатній квартирі можна побачити кухню з панорамним балконом, кабінет, вітальню, а також спальню коханих.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Григорій Чапкіс, скрін з відео
Григорій Чапкіс, скрін з відео

Знайшлося також місце для всіх його костюмах.

З дружиною вони познайомилися в магазині ювелірних прикрас, коли хореограф зайшов за подарунком. Дівчина подзвонила потім, і запитала про самопочуття чоловіка. Міла була директором магазину, і їх випадкова зустріч в підсумку Закінчилася весіллям.

Також, він розповів про свої костюми, яких більше ста штук. Всі вони для зйомок в різних шоу.

А ще у Григорія Чапкіса є величезна колекція краваток, які також всі зберігаються в їх з милою будинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддю "Танців з зірками" Чапкіса втягнули в брудну аферу: шахраї намагалися омолодити 89-річного хореографа

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Чапкіс привів на" Танці з зірками " молоду коханку: 50-річна різниця у віці - не перешкода

Також Знай.ІА " писав, молодше на 51 рік: суддя "Танців з зірками" Чапкіс заговорив про свою таємну любов, " вона ще не дозріла"