Стало відомо про те, як живе донька Володимира Кличка, яку вона самостійно виховує.

Таким чином, повідомляється, незважаючи на те, що Володимиру Кличку зараз 44 роки, він вважається досить завидним холостяком.

В молодості він одружився, але, шлюб виявився не дуже успішним, і подружжя розлучилося. Його колишню звали Олександра Авізова.

Незважаючи на це, у нього була величезна кількість романів, а жінки завжди були відомими і красивими.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Найпопулярнішою виявилася актриса з Америки Хайден Панатьєрі. Здавалося, що у них щасливе майбутнє.

На той момент дівчині було всього 20 років. Через деякий час Володимир зробив їй пропозицію, і почалася підготовка до весілля.

Потім, в 2014 в Україні почалася війна, і боксер не зміг залишитися осторонь від цього. Весілля відклали, а потім дівчина язі і завагітніла.

У 2015 у них народилася дочка. У Хайден розвинулася депресія через зайву вагу, і вона почала випивати.

У 2018 пара розлучилася, і кажуть, то від виховання дівчина відмовилася сама. Вона вибрала вечірки, світські прийоми і схеми.

Зараз Володимир виховує дитину сам. Дівчинка навіть не пам'ятає, як виглядає її мати. У вільний час він займається з дочкою. Євдокія-це головна людина в його житті. Не так давно Хайді опублікувала знімок, на якому Кличко танцює з малятком. Підпис під ним говорить: "кращий ТАТО".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня Кличка Хейден Панеттьєр вразила зухвалістю і кардинально змінила імідж.

Як повідомляв Знай. ua, екс-дівчина Кличка знову отримала в ніс " від свого хлопця, тепер йому загрожує в'язниця.

Також Знай. ua писав, що колишня наречена Кличка показала його фото з донькою.