Чинний мер Києва Віталій Кличко офіційно став мером Києва, перемігши в першому турі місцевих виборів.

Про це йдеться в повідомленні Київської міської територіальної виборчої комісія в п'ятницю, 6 листопада.

Так, Віталій Кличко здобув перемогу, набравши 50, 52% голосів електорату.

Нагадаємо, що місцеві вибори цього року повинні відбутися 25 жовтня, що і сталося, незважаючи на різні чутки про оголошення карантину і можливе перенесення виборів через посилення епідеміологічної ситуації.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Підготовка до виборів йшла повним ходом. І тільки на рекламу в Фейсбук політичні сили витратили близько 2,5 млн. доларів. На місцевих виборах 2020 року українці обирали місцеві ради.

Результати опитування 25 жовтня показали, що кияни віддали перевагу Віталію Кличку. І він набрав у столиці 47,8% голосів. Оголошення офіційних результатів має відбутися до 6 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Як повідомляв Знай.ua, пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.

Також Знай.ua писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.