Стало відомо про те, що у Феофанії виділили окремий корпус для хворих людей на коронавірус.

Таким чином, повідомляється, що медичний заклад Феофанія починаючи з вересня місяця приймає пацієнтів з діагнозом коронавірус. Знаходиться він у столиці.

Для цього керівництво клініки навіть виділило окрему будівлю, і спеціально її обладнали за всіма нормами.

Лікарня, фото: Unian
Лікарня, фото: Unian

Феофанія була додана в список установ, в яких надають таке лікування. Все з ініціативи президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Указ був опублікований в Міністерстві охорони здоров'я. Фахівці закладу пройшли навчання, і заклад отримав відповідну кваліфікацію.

Нагадаємо, що в Україні з кожним днем ситуація загострюється все більше. Якщо на початку епідемії фіксували щодня кілька сотень випадків, то зараз дійшло до 10 тисяч.

Українські медики з початку пандемія коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 440 тисяч випадків. . За добу (06.11) зафіксували 9 721 новий випадок. Всього в Україні з початку епідемії видужало вже 195 544 жителів України. За останню добу видужало 10 762 пацієнта, що є новим рекордом, 201 людина померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.иа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.иа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.