У Черкасах пацієнти міської лікарні вчинили немислиме - після того, як їх вилікували від коронавірусу, хтось із них вкрав важливий медичний пристрій.

Про це стало відомо з емоційного звернення, опублікованого на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook директора «Першої міської лікарні» в Черкасах Тимофія Тронца.

У той час, як українці масово вмирають від небезпечної хвороби через брак медикаментів і обладнання, невдячні пацієнти підкидають «дрова у вогонь», виносячи в своїх кишенях дорогі деталі від апаратів.

У Черкасах в лікуванні від коронавірусної інфекції потребують більше 10 тисяч хворих. Один з врятованих коронавірусних пацієнтів вирішив, що "йому потрібніше", і викрав пристрій для зволоження кисню.

"А тепер окреме звернення! Зас*ранці, які виписалися з госпіталю і вкрали пристрої для зволоження кисню! У них кисню немає! Кисень через них проходить і зволожується для кисневої терапії! Пам'ятайте! Зло рано чи пізно буде покарано!»,- зазначив лікар у своєму повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ну це ж сволота! І як так можна чинити? Чим думають ті люди, які вкрали? Соромно за нашу націю!», - пишуть в коментарях українці.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.ua, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.ua писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.