Карантин змусив користувачів бути трішки лояльнішими один до одного. Ми вже не дивуємося домашнім роликам, знятим випадково, на невимкнену камеру. Але ця історія - за межами добра і зла.

На просторах Twitter з'явився ролик, в якому мама одного з учнів під час онлайн-уроку потрапила в кадр в костюмі Єви. Тобто, абсолютно голою. Так, відео містить фрагмент звичайного, нічим не примітного уроку: вчителька пояснює нову тему, діти - слухають.

У процесі педагог зауважує, що один з учнів, схоже, заснув і починає говорити голосніше, щоб розбудити його. Але в цей момент трапляється щось, що змушує вчительку підвищити голос по-справжньому: на фоні одного з малюків з'являється гола мама, яка щось шукає і нікуди не поспішає. І тільки потім, усвідомивши, що її бачать сторонні, жінка тікає з кімнати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Вчителька відреагувала миттєво, перервавши урок.

В Twitter думки користувачів розділилося. Одних поведінка матері обурила: ходити голяка перед своїм цілком дорослим сином — неприйнятно.

"Хлопчик вже дорослий, тому ходити перед ним в костюмі Єви не можна! Якби все було навпаки, і це були б батько з дочкою, ви б так не сміялися", "Мені шкода таких дітей. Їх освіта страждає, тому що вони не можуть сконцентруватися на вчителя через сторонні фактори", "Сором", - пишуть користувачі.

Інших розвеселила гола і, схоже, не зовсім твереза мама. Хтось припустив, що вже через про ролик всі забудуть. Але прогнози не збулися: за тиждень відео набрало майже 6 мільйонів переглядів і, до слова, продовжує набирати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.