У київській підземці готуються встановити несподіваний рекорд. Про це повідомляє "столична варта".

Як зазначається, ідея рекорду на честь 60-річчя Київського метрополітену прийшла в голову столичному лікарю-стоматологу Максиму Дербеневу, який вже п'ять років проводить екскурсії по підземці для всіх бажаючих.

6 листопада, в День народження столичного метро, киянин, відомий як "гід білі Рукавички", збирається максимально швидко проїхати по всіх 52 станціях метро, враховуючи виходи на трьох пересадочних вузлах.

У Національному реєстрі вже готові фіксувати досягнення.

Для здійснення поставленого завдання чоловікові потрібно знати всі тонкощі роботи київського метро, а для точності експерименту рекорд буде встановлюватися в годину пік.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Початок заїзду заплановано на завтра, на 8:00 зі станції «Теремки», а завершити об 11: 30 на «Арсенальній».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, коли в Києві з'явиться довгоочікуване метро на Троєщину: українцям назвали терміни.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові вагітну вдарили в живіт в забитій по зав'язку маршрутці - "синочок, поворухнулися"

Також «Знай.uа " писав, що У Луцьку пенсіонерка створила немислиме з молодою дівчиною-поступилася місцем і стала " кур * ой"