Популярна українська модель плюс-сайз Міла Кузнєцова, яку завдяки 13 розміру грудей впізнає вся Україна, поділилася спокусливим кадром в одному тільки спідньому.

"Ну що, сьогодні прийшла на масаж. Дивіться, яка тут красотєнь", - так красуня підписала свою сторіс в Instagram.

На опублікованих знімках Міла позує у відверто облягаючій білизні, яка не тільки оголює, але і максимально підкреслює соковиті форми. Та й сама Кузнєцова явно не соромиться демонструвати все те, чим її нагородила матінка-природа.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Відома українська модель плюз сайз Міла Кузнєцова-володарка натуральних грудей 13 розміру. Вона регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми тіла в тонусі. І виглядає запаморочливо. Жінка не соромиться публікувати в соціальній мережі Іnstagram відверті знімки, ще й влаштовує опитування, які з них красивіше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаэмо, "Обожнюю": Українка з 13-м розміром представила себе полуничкою в нижній білизні.

Як повідомляв "Знай.uа", Боржемська з " зважених і щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

Також "Знай.uа" писав, поки Тарзан зраджував королеві, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.