У Київській області автовласники зафіксували на свої Відеореєстратори колону з двох машин, яка рухалася в бік селища Козине. Вартість цих машин зашкалює і доходить до мільйона доларів.

Кортеж крутих і унікальних позашляховиків, одним з яких був Rolls-Royce Cullinan, потрапив в об'єктив реєстратора, а потім з'явився в мережі. Як виявилося, це єдина така машина в Україні. Всього по світу катається всього 13 екземплярів. Вартість цього розкішного автомобіля становить 900 тисяч доларів.

Не менш дорогим виявився і автомобіль Mercedes G500, який, як видно на відео їхав попереду. Ці позашляховики не вперше бачать разом. Вони їздять часто по цій трасі, супроводжуючи один одного. Ім'я власника такого капіталу залишилося невідомим.

Нагадавши, Знай писав, що Ігор Кондратюк розповів журналістам про свою останню роботу-серіал "доброволець", де виступає як со-продюсер. Кондратюк розповів, що з нового серіалу творцям довелося прибрати сцену з вибухом президентського кортежу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Також Знай писав, що голові президентської фракції Давиду Арахамії під час зустрічі з українцями довелося віддуватися за президента. Інцидент стався в рідному для нього Миколаєві.

Нещодавно Знай передавав, що кортеж президента Володимира Зеленського порушує швидкісний режим на дорогах. Співробітники офісу президента користуються "номерами прикриття" в обхід законодавства нашої країни. президенту Зеленському довелося виправдовуватися за невиконану обіцянку відмовитися від кортежів і не жити на державних дачах.