В Києві в Святошинському районі комунальники висадили незвичайні сорти дерев. У місцевому оновленому сквері на бульварі Академіка Вернадського тепер красуються 9 кулястих акацій.

Загалом працівники Київзеленбуду висадили у сквері 28 дерев, пише Вечірній Київ.

Тепер там ростимуть 23 липи, 3 клени та 2 горобини.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українці були за крок від спалення живцем: супермаркет охопило димом. На вулиці Сталінграда, 27 в Оболонському районі столиці України сталася пожежа в одному з супермаркетів "Сільпо".

Також портал Знай.uа писав, що у Львові в будинок до двох немовлят пробрався невидимий монстр - бідні янголята. Займання виникло а шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Унаслідок пожежі були постраждалі - двоє немовлят 2020 року народження, які отруїлися продуктами горіння.

Також портал Знай.uа писав, що з річок Закарпаття виловлюють сміття замість риби, затори на 5 метрів: "Це Індія?" Впродовж двох останніх місяців на Закарпатті розчищають сміттєві затори, що утворилися на річках Боржава і Латориця.