Стало відомо про те, що депутатів від політичної сили «Слуга народу» спіймали на порушенні ПДР.

Таким чином, повідомляється, що нардепи «слуги» попалися на масовому порушенні правил дорожнього руху.

Про це повідомив відомий український журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У понеділок, 2 листопада, депутати зібралися в КВЦ «Парковий», де була проведена зустріч «слуг» з президентом України Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

Журналіст вирішив показати, як припаркував свої автомобілі народні депутати. Вони були розкидані скрізь - від тротуарів до газонів. У кадр потрапили BMW, Lexus, Mazda, Toyota, Range Rover та інші авто.

Співробітники правоохоронних, чомусь, не бачили абсолютно ніякої проблеми в цьому, а Евакуатори нікого не забрали.

Нагадаємо, що засідання було зібрано у зв'язку зі скандалом з Конституційним судом. Президент України пригрозив депутатам, що якщо судді не будуть звільнені, і вони не підтримають цей законопроект, то доведеться розпустити Раду.

Нагадаємо, що нещодавно в Європарламенті заявили про те, що вони підтримають Володимира Зеленського в ухваленні законопроекту Про відновлення доброчесності КСУ.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Володимир Зеленський хоче звільнити суддів КСУ за скасування кримінальної відповідальності за невірне декларування.

Також " Знай.ІА " писав, що президент України Володимир Зеленський скликав термінове засідання РНБО через загрозу національній безпеці.