У Києві працівники комунальних служб перетворили двір на потенційно небезпечну зону.

Фотофакт Facebook-паблік "Виноградар" опублікували місцеві жителі.

Так тепер виглядає провулок Квітневий, після того як комунальники провели тут земельні роботи і, нічого за собою не прибравши, вирушили в невідомому напрямку. Тепер люди бояться відпустити дитину на подвір'я, адже навіть для дорослого ця ділянка зовсім не безпечна.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українці були за крок від спалення живцем: супермаркет охопило димом. На вулиці Сталінграда, 27 в Оболонському районі столиці України сталася пожежа в одному з супермаркетів "Сільпо".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Львові в будинок до двох немовлят пробрався невидимий монстр - бідні янголята. Займання виникло а шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Унаслідок пожежі були постраждалі - двоє немовлят 2020 року народження, які отруїлися продуктами горіння.

Також портал Знай.uа писав, що з річок Закарпаття виловлюють сміття замість риби, затори на 5 метрів: "Це Індія?" Впродовж двох останніх місяців на Закарпатті розчищають сміттєві затори, що утворилися на річках Боржава і Латориця.