Стало відомо про те, якою буде погода в Києві на цьому тижні. Синоптики дали прогноз.

Таким чином, повідомляється, що перший тиждень листопада очікується досить хмарним. Сонце буде показуватися дуже рідко, і до всього цього прийдуть дощі. Вітер посилиться ближче до вихідних.

У понеділок, другого листопада з самого ранку йтиме дощ, який ближче до обіду вщухне. Вітер-північний, близько 5-9 метрів в секунду. Температура повітря не перевищить 7-9 градусів тепла.

Київ, фото: ЗНАЙ
Київ, фото: ЗНАЙ

У вівторок, 3 листопада почнеться дощ у столиці після полудня, і буде лити до самого вечора. Сонце так і не з'явиться.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Температура повітря складе близько 8-10 градусів тепла.

Середина робочого тижня почнеться похмуро. До полудня Сонце боязко здасться, але, ненадовго. Опадів не очікується.

У четвер, 5 листопада сонце знову здасться ненадовго, але, потім знову сховається. Залишок дня буде похмурим. Максимальні пориви вітру можуть скласти 18 метрів в секунду, а ближче до вечора очікується дощ. Температура повітря + 9 + 12°C.

У п'ятницю, 6 листопада хмар стане менше, і навіть можна буде споглядати Сонце. Температура повітря складе приблизно 6-8 градусів тепла.

Субота порадує виключно вихідним днем. Вночі пройде дощ, і закінчиться лише вранці. До самого заходу небо не проясниться. Температура: + 8 + 11°C.

Недільний день обіцяє бути похмурим. Вітер не змінить свого напрямку, а швидкість його трохи ослабне і складе 4-9 метрів. Опадів не передбачається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше погода на понеділок, 2 листопада: дощі та відчутне похолодання, насувається диктатура сірого кольору.

Як повідомляє портал Знай.ІА аномальна зима: синоптик озвучила прогноз, якого раніше в Україні ніколи не було.

Також Знай.ІА писав, що синоптик Діденко поділилася прогнозом погоди на найближчі дні: коли варто бути обережними.