На офіційному акаунті телеканалу "1+1" був опублікований пост з досить цікавою інформацією. Як виявилося, відразу чотири провідні канали опинилися в рейтингу найвпливовіших жінок України. Серед них Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Катерина Осадча та Лідія Таран.

Читайте Знай в Google News!

Вони всі знаходяться в топі "100 найвпливовіших жінок України" за версією журналу "Фокус". "Лідером у рейтингу серед усіх телеведучих цього року стала Алла Мазур. Незмінна ведуча програми ТСН.Тиждень займає 36-е місце. Також до числа впливових жінок України приєдналися ведуча "ТСН", "Право на владу" і куратор проекту "Право на освіту" Наталія Мосейчук (71 місце)", — написано в публікації.

Далі в пості написано, що Лідія Таран, яка є ведучою "ТСН" і куратором благодійного проекту під назвою "Здійсни мрію", знаходиться на 78 місці, а ведуча "Світського життя" Катерина Осадча опинилася на 93 позиції.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали "качиними". Катерина хотіла повеселити людей, проте сталося дещо інше.

Як повідомляв "Знай.ua", Старий Вовк Сергій Жуков з "Руки вгору" вплутався в якусь "дичину", артиста закидали яйцями.

Знай.ua писав, зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".