Про це заявив член політради удару, народний депутат VII і VIII скликань, голова Комітету ВРУ з питань молоді та спорту двох скликань Артур Палатний.

Згідно з паралельним підрахунком голосів, проведеним штабом партії "Удар", Віталій Кличко набирає 50,9%, а партія з 19,7% отримає найбільшу кількість мандатів у Київраді. «З високою часткою ймовірності другого туру в Києві не буде. Чинний міський голова Віталій Кличко попередньо набирає абсолютну більшість голосів, його результат випереджає інших кандидатів у 5 разів. Екзит-поли і паралельний підрахунок голосів показали розгромну перемогу Віталія Кличка і його партії», — сказав Артур Палатний.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Таку значну перевагу Артур Палатний назвав доказом того, що діюча команда ефективна і компетентна, і більшість киян підтримують її бачення європейського розвитку Києва. "Є команда, яка працює і дає результат. Кияни їй довіряють і не хочуть експериментів. Вони не завжди виявляються позитивними, а нова кров не завжди краще досвіду. У той час як інші політики втрачають рейтинг ще на початку каденції, підтримка Віталія Кличка тільки збільшилася», — прокоментував Артур Палатний.

Він зазначив, що мер і фракція «Удар» у Київраді продовжать соціальний, економічний та інфраструктурний розвиток столиці. "Наша команда буде представлена в Київраді висококласними професіоналами, патріотами свого міста і країни, які будуть працювати тільки на киян і в інтересах киян. Якщо інші демократичні сили будуть підтримувати наші цінності і розділяти ідеї розвитку Києва, ми відкриті до конструктивної взаємодії», — сказав член політради «удару».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Згідно з даними підрахунку, проведеним штабом партії "Удар«: Віталій Кличко набрав 50,90%, Олександр Попов (ОПЗЖ) — 9,50%, Сергій Притула (»Голос«) — 7,90%, Олексій Кучеренко (»Батьківщина") — 6,4%.

За результатами опитування партія "Удар «набрала 19,70% голосів, » європейська Солідарність « - 19,50%,» Єдність Олександра Омельченка « - 8,50%,» ОПЗЖ « - 7,6%, партія» Слуга народу" - 7,20%.

Остаточні підсумки місцевих виборів в Україні будуть підведені протягом 3-5 днів, повідомив заступник голови ЦВК Сергій Дубовик.