Найбільшу кількість голосів на виборах в Київраду отримала партія Віталія Кличка – «УДАР». Про це свідчать результати екзитполу.

Чинний мер Києва Віталій Кличко, висунутий партією «Удар», займає перше місце на виборах Київського міського голови з результатом 50,2%.

Найближчий опонент Олександр Попов (ОПЗЖ) здобуває 8,9%. На третьому місті – Сергій Притула («Голос», 8,5%), на четвертому – Ірина Верещук («Слуга народу», 7,9%).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На виборах до Київської міської ради перше місце з результатом 22% посідає партія "УДАР". Друге місце – «Європейська солідарність», 18,3%. Третє з результатом 10% у «Слуги народу». Також п'ятивідсотковий бар'єр долають «Голос» (7,5%) та «Єдність» (6,1%).

Екзитпол проведено на замовлення партії "УДАР" Інститутом розвитку міста.