За 2 дні відбудеться одна з головних подій цього року – 25 жовтня в Україні пройдуть Місцеві вибори-2020. Можливість вплинути на подальший розвиток власного міста чи то селища, незважаючи на невпинне поширення небезпечного вірусу, планують використати тисячі українців, віддавши свій голос за того чи іншого кандидата. Та особливо гостро це питання сприймається мешканцями столиці, оскільки більшість киян хоче отримати по-справжньому господарчого мера, який швидко наведе лад і з аварійними інженерними комунікаціями, і з мостами-"довгобудами".

Микола Томенко, Олександр Федоренко
Микола Томенко, Олександр Федоренко

Саме ці та низка інших, не менш кричущих і важливих для жителів Києва, питань стоять в пріоритеті команди Політичної партії "Громадський рух Миколи Томенка "Рідна країна"".

"Наша команда складається з професіоналів в різних сферах життєдіяльності міста. В наших списках немає жодного діючого депутата Київради та чиновників КМДА, представників олігархів та забудовників, їхніх дружин, дітей або родичів", – зазначає голова київської міської партійної організації "Рідна країна" Олександр Федоренко.

Лідер партії Микола Томенко, що разом із командою розробив перспективну програму дій у місті-мегаполісі, є серед кандидатів на посаду майбутнього мера столиці.

"З Миколою Томенко, який балотується на посаду мера, я особисто співпрацюю вже більше 10 років – це професійна, порядна людина, відома своєю патріотичною та антикорупційною позицією. Навіть, перебуваючи у владі, він не заплямував своєї репутації жодним корупційним скандалом, а за свої переконання втратив мандат народного депутата", – відзначає юрист, голова ГО "Муніципальна ліга Києва" Олександр Федоренко.

Як проходитиме голосування та про результати дня виборів читайте на порталі Знай.ua.