Про це під час брифінгу у виборчому штабі «Слуги народу» заявив кандидат до Київради адвокат Михайло Присяжнюк.

"Вони ставили питання: “Як так може бути, що біля маленького будинку з’являється велетенський 27-поверховий хмарочос, а в усіх сусідніх маленьких будинках з’являються через це тріщини?" Коли ми починали розбиратись із забудовниками, то за документами ця будівля проходить як середнє будівництво, тобто десь вісім поверхів, хоча насправді в два рази більше”, - розповів Михайло Присяжнюк.

За його словами, з цим питанням треба ретельно розбиратись, щоб знати реальну ситуацію із забудовами у Києві.

Крім цього, кандидат робить ставку на збереження та модернізацію житлово-комунального фонду Києва, який знаходиться у надзвичайно занедбаному стані. Житловий фонд Києва на понад 80 % є застарілим. При чому, строк його експлуатації уже давно перевищений. Планових та капітальних ремонтів у таких будинках майже не проводиться.

Нині влада неохоче говорить про це, адже модернізація означає фінансування, а покращення часто залишаються невидимими (більшість мереж проходить під землею). З цим і закликає боротися першочергово Михайло Присяжнюк. Також серед ключових ідей: введення страхової медицини та модернізації системи доступної правової допомоги.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто зазначити, що Михайло Присяжнюк обіцяє звертати увагу й на комплексні проблеми: щодо реформування судочинства та системи правоохоронних органів. За роки своєї професійної діяльності, кандидат розробив комплексне бачення цих реформ та планує втілювати їх у рамках роботи в антикорупційному комітеті Київраді.