Згідно з результатами соціологічного опитування проведеного компанією "Правові передові ініціативи» незважаючи на ситуацію з епідемією коронавірусу 54,19% киян готові прийти на виборчі дільниці для голосування на виборах мера Києва. Не готові брати участь у голосування — 27,71%, коливаються-12,81% киян.

За чинного мера Києва Віталія Кличка готові проголосувати 49,29% виборців. Кличко є беззмінним лідером виборчих перегонів у Києві. Друге місце може посісти представник партії "Батьківщина" Олексій Кучеренко — 8,18% голосів. Кандидат від Партії " опозиційна платформа за життя» Олександр Попов займає третю позицію — 5,28%. Кандидат від» Слуги народу", народний депутат Ірина Верещук може розраховувати на 4,99%. Кандидата від Партії «Голос» Сергія Притулу готові підтримати 4,28% киян.

Також опитування показало, що виборці інших кандидатів (Кучеренко, Попов, Верещук, Притула та інші) висловлюють задоволення роботою чинного мера столиці. 70,89% жителів столиці оцінили діяльність Кличка позитивно, 17% — негативно, важко було визначитися з відповіддю — 12,10%.