Стало відомо про те, що в Києві поліція затримала п'яну жінку водія. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що при огляді транспортного засобу виявилося, що на передніх колесах не було гуми. Столичні камери відеоспостереження зафіксували дріфти, які на дорозі влаштувала жінка за кермом автомобіля марки Mercedes.

Три протоколи та постанова — патрульні зупинили водійку, яка рухалася зустрічною смугою та не вбачала у цьому порушення ПДР

Три протоколи та постанова — патрульні зупинили водійку, яка рухалася зустрічною смугою та не вбачала у цьому порушення ПДР Нещодавно увечері патрульні отримали виклик на бульвар Перова. На лінію 102 звернулося декілька очевидців того, що зустрічною смугою рухається автомобіль Mercedes, який вчинив ДТП та полишив місце пригоди. Патрульні негайно взялися до пошуків. Завдяки інформації, отриманої від колег, що слідкують за безпекою міста, інспектори швидко виявили Mercedes. Автомобіль продовжував рух попри те, що на передньому колесі зовсім не було гуми. Патрульні зупинили Mercedes на вулиці Курнатовського, за кермом перебувала жінка з ознаками сп'яніння, а в салоні перебувала малолітня дитина. Водійка не визнавала за собою факту порушення ПДР. На її погляд, вимоги про зупинку патрульних були безпідставними. Жінка погодилася пройти тест на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою приладу "Драгер", результат - 1,6 проміле. У результаті патрульні склали на водійку протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та склали постанову за рух зустрічною смугою. Інспектори евакуювали автомобіль Mercedes на штрафмайданчик. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Maandag 19 oktober 2020

Відео з камер опублікувавши патрульна поліція Києва в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Очевидці повідомили про цей автомобіль поліції. Незабаром після цього, транспортний засіб потрапив у ДТП, і водій зник з місця події.

Патрульні знайшли потім автомобіль на вулиці Курнатовського, і як виявилося, що керувала ним дівчина, яка була в стані алкогольного сп'яніння. При цьому, всередині салону була маленька дитина.

Природно, жінка була вкрай незадоволена її затриманням і заперечувала факт скоєння ДТП. При тестуванні на вміст алкоголю в її організмі, драгер показав 1,6 проміле алкоголю.

Наразі транспорт було вилучено, а жінку притягнули до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі 12-річний школяр потрапив під колеса КамАЗа на переході-застиг від жаху

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія, містичне ДТП шокувало всіх: "Повстання машин?"

Також " Знай.ІА " писав, що У Дніпрі жінка загинула під колесами некерованої маршрутки-летів, як сто чортів