Стало відомо про те, що народний депутат і ресторатор Микола Тищенко захворів коронавірусом.

Таким чином, повідомляється, що днями чоловік отримав результат з позитивним діагнозом. Він каже, що температура піднялася до 36,8. Відчуває він себе як танк, якому підбили гусеницю. "Переходжу на запасний лікарняний бункер» - каже депутат.

Мабуть, йому все таки не допоміг бейджик від коронавірусу.

Де і за яких обставин захворів Микола Тищенко-невідомо. Більше не повідомляється і про те, які симптоми у народного депутата.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сдал тест на коронавирус – результат положительный. Температура 36,8 – поднялась. Чувствую себя как танк, которому...

Geplaatst door Николай Тищенко op Vrijdag 16 oktober 2020

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що ресторан Миколи Тищенка під час карантину не раз потрапляв у скандальні історії. Він приймав гостей навіть вночі, хоча, влада заборонила працювати подібним закладам після 12 ночі.

І ось, мабуть Микола Тищенко поплатився за подібне рішення, і сам зліг вдома з коронавірусом.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 287 231 випадків зараження. За добу зафіксували 5 992 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, не "Велюр" Тищенка-нічна пожежа в Києві залишила попелище від ресторану.

Як повідомляв Знай.иа, журналісти викрили нові схеми Павла Куфтирьова щодо атак на рентабельні підприємства.

Знай.иа писав, від чашечки Зеленського до ресторану Тищенка-українцям показали, як політики "шастали" під час карантину.