Смерть російського репера родом з України Енді Картрайта (Олександра Юшка) не була викликана передозуванням наркотиків, як стверджувала раніше його дружина. Насправді жінка його отруїла, виявило слідство. Про це пишуть російські ЗМІ.

Виявилося, що Марина Кохал, дружина музиканта, отруїла чоловіка за допомогою медичного препарату. Вона все спланувала наперед, придбавши в аптеці неназвану речовину. Після того, як чоловік помер, жінка розчленувала його тіло і розклала по пакетах. Вона подзвонила до поліції і заявила, що репер помер від передозування, а вона намагалася приховати цей ганебний факт і тому розібрала чоловіка по частинах.

У цей час у квартирі адвоката жінки жила її матір, Олена. Припускають, що теща також була причетна до загибелі зятя.

Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі
Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі

У справі тривають допити та експертизи, однак у вині Марини Кохал слідство не має сумнівів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомляли, тріумфатор "Танців з зірками" влаштувався офіціантом заради порятунку сина колеги по цеху.

Як повідомляв Знай.uа, кликав заміж, але не розлучався з дружиною: коханка Енді Картрайта розповіла про інше життя репера.

Знай.uа писав, таємниця смерті репера з України Картрайта: дружина загиблого пройшла слідчий експеримент.