У Києві щодня реєструють 175 злочинів. Водночас рівень розкриття злочинів становить 25,6%. Найбільшу частину правопорушень становлять майнові злочини-крадіжки, грабежі, розбійні напади. Цього року було зареєстровано понад 24 000 крадіжок. Зафіксовано 2300 грабежів. Тому для безпеки міста і країни необхідна реформа МВС.

Михайло Присяжнюк
Михайло Присяжнюк

Концепцію "Безпечного міста" Михайло вбачає у залученні до правоохоронних органів кадрів, які мають досвід вирішення конфліктних ситуацій та забезпеченні безпеки людей.

«У Києві сьогодні дуже багато ветеранів і воїнів АТО, яким необхідна підтримка і реабілітація. Також їх можна залучати до роботи в МВС, наприклад в патрулі Нацполіції, що дасть їм можливість реалізувати себе і проявити свої навички в боротьбі зі злочинністю»- розповів Михайло.

Крім того, для поліпшення життя громадян концепція "безпечного міста" включає роботу за такими напрямками:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
  • Культивування взаємоповаги та співпраці між поліцією та суспільством;
  • Заснування Інституту окружних шерифів, які обираються громадою на певний термін;
  • Програма боротьби з рейдерством та захисту прав власності;
  • Удосконалення та перевірка роботи судових та антикорупційних органів;
  • Тісна співпраця з європейськими правоохоронними органами.

"Я вважаю що це можна реалізувати за термін моєї каденції в Київраді, а також буду залучати центральні органи влади для вирішення даних питань» — резюмував Присяжнюк.

Михайло Присяжнюк
Михайло Присяжнюк

Представлення списків під час конференції 20 вересня «Слуги народу» зробило «міні-сенсацію». Привівши в свою команду ряд нових осіб, здатних, на думку експертів, показати нову якість політики в Україні, в президентській партії зробили серйозний крок вперед. Один з них Михайло Присяжнюк. Відомий телеведучий, правозахисник і адвокат може серйозно посилити «слуг».

Дуже важливо, що в команді глави держави з'являються фігури, які самі мають хороший рейтинг і незаплямований імідж, що додає команді балів.