Києву загрожує справжній колапс системи охорони здоров’я через пандемію коронавірусу. Зокрема, в опорній лікарні, яка приймає пацієнтів із таким діагнозом, у реанімації залишилося лише одне вільне ліжко. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, в Олександрівській лікарні столиці зайняті вже 54 із 55 ліжок у реанімаційному відділенні. Всі вони зайняті хворими на COVID-19.

У відділеннях, відведених для хворих із коронавірусом, залишилося лише сім вільних ліжок із 430.

LIVE: МОЗ інформує про ситуацію з COVID-19 в Україні

LIVE: МОЗ інформує про ситуацію з COVID-19 в Україні

Geplaatst door УНН - Українські Національні Новини op Woensdag 14 oktober 2020

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

сьогодні перебуваю в Олександрівській клінічній лікарні Києва. На сьогоднішній ранок тут перебуває 423 особи, які лікуються від коронавірусу. У тому числі, у реанімаційному відділенні з 55 ліжок - 54 зайнято. Майже 100% заповненість на сьогоднішній ранок, і я це говорю не для того, щоб когось залякати», - наголосив Степанов.

Він додав, що повідомив дану інформацію, аби нагадати про необхідність дотримуватися правил особистого захисту в умовах пандемії.

Степанов визнав, що самої лише системи медицини недостатньо, щоб перемогти коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, раніше Криворіжанка підхопила коронавірус і показала всю правду землякам: "не витримую і молюся"

Як повідомляє портал «Знай.uа» у Харкові лікар переповненої інфекціонки приголомшив зізнанням: "Такої біди ще не бачив"

Також «Знай.uа " писав, що У Львові переповнені реанімації хворими на коронавірус пацієнтами: "Всі - дуже важкі"