Відомий журналіст, телеведучий і політик Дмитро Гордон став гостем програми "Час Голованова", яка виходить в ефірі телеканалу Україна24.

Серед інших тем, Дмитро Гордон торкнувся і місцевих виборів. Так, журналіст дав гнівну відповідь тим, хто вважає Андрія Пальчевського колишнім співробітником спецслужб Російської Федерації.

Дмитро Гордон, скріншот з відео
Дмитро Гордон, скріншот з відео

"Мені доводиться часто чути, що Андрій Пальчевський є колишнім співробітником спецслужб Російської Федерації. І я хочу дати гнівну відповідь людям, які ці чутки розпускають. Тому що у мене є думка моя - мені так здається - що Андрій Пальчевський є не агентом спецслужб Російської Федерації, а діючим офіцером спецслужб Російської Федерації. І з цього приводу я хочу офіційно звернутися до українських спецслужб: я ж можу як журналіст і як громадянин України це зробити. Знаєте, я із захопленням спостерігаю за кар'єрою Андрія Івановича Пальчевського, І спостерігаю, як канали зробили з мухи слона, і торгують тепер слоновою кісткою. Ось ця слонова кістка - це Андрій Іванович Пальчевський", - каже Дмитро Гордон.

Дмитро Гордон згадав давні знайомства з людиною, яка в радянські часи займалася підбором кадрів в ЦК Компарті і поради - ретельно звертайте увагу на біографію людини.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я взяв біографію Андрія Івановича і здивувався. До речі я переконаний, що в наших спецслужбах є велике і пухке досьє, на Андрія Івановича Пальчевського. І я майже переконаний, що чесні офіцери українських спецслужб, можуть днями це досьє викласти. Так от Андрій Іванович Пальчевський, у якого один дідусь народний комісар України, другий дідусь - герой Соціалістичної Праці, його батько - високопоставлений офіцер ГРУ Радянського Союзу", - розкрив інформацію Дмитро Гордон.

Крім того відомий журналіст згадав, що сам Андрій Пальчевський раніше закінчив Інститут ГРУ і довго займався чимось в Росії. Крім того, Дмитро Гордон впевнений, що клініка Андрія Пальчевського ні що інше - як прикриття ГРУ для збору даних високопоставлених українців.

"Я хочу, щоб українські спецслужби дали відповідь на просте запитання: чи є, кандидат в мери Києва, Андрій Іванович Пальчевський, діючим офіцером спецслужб Російської Федерації, громадянином Росії, і агентом впливу Росії. Я ставлю офіційне питання українським спецслужбам і сподіваюся до виборів мера отримати на нього офіційну відповідь", - резюмував Дмитро Гордон.