"Хоч завтра готовий приїхати до Києва, щоб проголосувати за Шахова», – заявив екс-мер столиці Леонід Черновецький 25 жовтня, під час прямого ефіру на власному Youtube-каналі.

Черновецький заявив, що Шахов прийшов до нього на інтерв'ю напередодні виборів у Києві 25 жовтня. Також Черновецький повідомив, що хоче зробити серію подібних інтерв'ю з кандидатами на посаду Київського міського голови.

Шахов, за форматом програми, повинен був не тільки відповісти на хитромудрі питання Черновецького, а й пройти поліграф.

Черновецький представив Шахова людиною з великим політичним майбутнім. Зокрема, за словами Черновецького, Шахов – людина, якій нема чого приховувати, і він готовий говорити правду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому, додав Черновецький, довіряти соціологічним рейтингам він би не став. Результат виборів у Києві може виявитися абсолютно непередбачуваним.

«У мене був рейтинг 7 відсотків, і все ж я двічі став мером Києва. Я перемагав і Тимошенко, і Кличка, так що рейтинг не показник. Це правда, і до того ж дуже багато переселенців в Києві – і я думаю, що вони будуть голосувати за вас», – сказав Черновецький, звертаючись до Шахова.

Примітно, що поліграф показав майже 100% чесність гостя програми. Шахов сказав правду, що жодного разу не брав участі в корупційних схемах, не лобіював чиїсь інтереси. Також детектор брехні показав, що Шахов щиро виконує обіцянки, дані виборцям, а мером Києва прагне стати не заради грошей.

Судячи зі свідчень детектора брехні, Шахов злукавив тільки раз, коли його запитали про дотримання регламенту Верховної Ради.

При цьому поліграф підтвердив слова Шахова про те, що він не сприймає корупцію і має намір принципово боротися з нею.

«Я вам даю гарантію що дуже багато за вас проголосують, якщо ви дасте шанс українцям жити в країні без корупції», - прокоментував все це Черновецький.

Сам же Шахов розповів, що після обрання мером, має намір сконцентруватися на соціальних питаннях, покращувати добробут і комфорт киян, а також вирішувати проблеми ЖКГ Києва. На думку Шахова, багато киян навіть не підозрюють про масштабні екологічні проблеми міста.

"Сьогодні місто на межі техногенної та екологічної катастрофи, кияни навіть не підозрюють про її масштаби. Це проблема мусору, проблема фільтрату, який скупчився на 5-му полігоні і може в будь-який момент отруїти місто. Також є питання заводу Енергія і Бортницької станції аерації. І багато інших, з усім цим потрібно розбиратися", - розповів Шахов.