Стало відомо про те, як почуваються в школі діти Володимира Зеленського.

Таким чином, повідомляється, що дочка і син президента навчаються в елітній школі міста Київ. Про те, як вони себе почувають розповіла засновниця самого закладу - » Новопечерська школа", Зоя Литвин.

Вона каже, що на дітей є якийсь тиск через батька. І це не дивно, тому що не у кожного батьки президенти.

Вони не можуть вже повноцінно бути дітьми. Не повинні спізнюватися, забувати надіти краватку. Саме все це вони сприймають як тиск.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зазначимо, що діти Володимира Зеленського навчаються в "Новопечерській школі". Що середньообрайовий навчальний заклад, який є досить сучасним. Вони навчають своїх учнів за державною програмою, вдосконаленою різними методиками країн світу.

Там, до слова, навчаються діти тільки забезпечених батьків, так як навчання не з дешевих.

До слова, виконуючий обов'язки міністра освіти Сергій Шкарлет попросив організувати на наступні два тижні віддалене навчання для школярів через зростання захворюваності китайським коронавірусом COVID-19. Звернення опубліковано в офіційному каналі Шкарлета в в Telegram.

Студенти вузів також переведені на дистанційне навчання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині головлікар прикрасила" собою " будівлю інфекціонки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області ув'язнений втік з колонії за 2 місяці до закінчення свого терміну.