10 років тому український політик і бізнесмен Андрій Пальчевський в інтерв'ю журналістці Севгіль Мусаєвій коментував її національність і зовнішність. Про це головред "Української правди" вирішила розповісти після інцидент під час інтерв'ю "ВВС Україна".

Про свій досвід спілкування з Пальчевським Мусаєва розповіла в Facebook.

"Переглянула інтерв'ю Пальчевського ВВС. І згадала про свій кумедний досвід. Рік 2010, Пальчевський – заступник міністра спорту, спливає скандал про російський паспорт. Ми з [журналістом] Олексієм Бойком приходимо на інтерв'ю і з порога Пальчевський відвішує коментар з приводу нашої з Льошею вузькоокості. Я починаю ставити питання про громадянство і Пальчевський вибухає. Спочатку говорить мені, що я по-узбецьки на нього дивлюся, а коли я кажу, що я взагалі-то кримська татарка робить коментар про те, що татари влаштували в Кафі найбільший невільничий ринок в Європі", - розповіла Мусаєва.

Журналістка додала, що інтерв'ю все ж записали, але потім Пальчевський відмовився його погоджувати.

"Ми його все одно опублікували. Через пару тижнів Пальчевського звільнили", - додала Мусаєва.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що журналіст Бойко карти кандидата в мери Києва

Як повідомляв портал "Знай.uа", "перемога Пальчевського" має потенціал потрапити до парламенту

Також, "Знай.uа" писав, що велика частина списку Андрія Пальчевського - це діючі депутати Київради, тобто люди який знищували Київ в останні роки.