Відомі українські співачки, екс-учасниці групи ВІА-гра, а також нинішні конкурентки на шоу» Танці з зірками " поцілувалися на паркеті.

Таким чином, повідомляється, що з кожним разом сценаристи шоу «Танці з зірками» намагаються чимось здивувати глядачів, щоб було цікавіше дивитися. Деякі навіть відзначають, що цей сезон вже встиг стати не тільки найгарячішим, але і найбільш інтригуючим.

Учасники також вміють дивувати, як виявилося. З самого першого ефіру всі порівнювали Надію Мейхер, а також Санту Дімопулос, називаючи їх головними суперницями.

Мабуть Санте набридло повторювати одне і теж і вона вирішила приголомшити глядачів: дівчина запропонувала надії станцювати разом пасодобль.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Санта каже, що незважаючи на конкуренцію, вона дуже поважає співачку. Тому, у неї виникла злегка шалена думка-станцювати разом, вперше за всю історію проекту.

Надія Мейхер відразу прийняла пропозицію від своєї конкурентки, і вони влаштували насправді Гарячий виступ. Танець вийшов красивим і жіночним.

Найбільше викликала захват кінцівка-Надія і Санта поцілувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв " Знай.ІА", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ІА писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси-напівгола, але в черевиках.