Стало відомо про те, що в жовтні киянам безкоштовно замінять близько трьох з половиною тисяч електролічильників.

Таким чином, повідомляється, що протягом усього жовтня, фахівці ДТЕК Київські електромережі замінять електричні лічильники. Відбудеться це в сорока багатоквартирних житлових будинках міста Київ. Про це розповіли в прес-службі ДТЕК.

Лічильник, фото: Пиксабай

Замість старих будуть встановлені сучасні нові багатоголові прилади, які будуть дозволять платити за ЖКГ в два рази менше за споживання енергії в нічний час доби.

Мешканці будинків на оборону, зірниці, Південної Борщагівка, а також Бессарабки отримають Цього місяця практично три з половиною тисячі електролічильників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В цілому, до кінця поточного року в будинках киян поміняють 28 тисяч приладів. При всьому цьому, все це буде безкоштовно. Гроші на це передбачені інвестиційною програмою компанії.

Відомо, що заміна електролічильників відбуватиметься комплексно. Тобто повністю у всіх квартирах будинків. Фахівці ДТЕК Київські електромережі заздалегідь інформуватимуть про такі роботи жителів. Розміщуючи в будинках оголошення, де буде вказана дата виконання робіт і контактний телефон відповідальної особи.

Нагадаємо, почалися проблеми з готівкою, банкомати масово відключають.

Як повідомляв "Знай.иа", пенсійні" бонуси", повстання банкоматів, нова державна мова і війна зі спамом - головне за ніч.

Знай.иа писав, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.