Журналіст Володимир Бойко висловився про Андрія Пальчевського в ефірі програми «вільна територія», яка йде по телеканалу "Я-UA».

Він каже, що Андрій Пальчевський абсолютно не має ніякого відношення до МедіаБізнесу і журналістики. За словами Володимира Бойка, це професійний шахрай, якого він знає вже більше десяти років.

У політику Пальчевський потрапив в політику завдяки паніці і істериці, яка була в 2009 у зв'язку з пташиним грипом.

Тоді він назвався провідним епідеміологом, вірусологом. Виступав у білому халаті, та розповів українцям як запобігти пташиному грипу. Всі думали що він медик.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після цього, його призначили на посаду першого заступника міністра у справах сім'ї, молоді та спорту. Бойко додав, що після особистого знайомства в коридорах Міністерства Пальчевський почав грубіянити і матюкатися. Журналіст вирішив дізнатися більш детально про цього персонажа.

"Повернувся додому, і через дві години дізнався про нього все. Що він обдурив Азарова, що у нього російський паспорт - він же так і не відмовився від російського громадянства і шахрайським шляхом отримав українське. За спрощеною процедурою, як уродженець Києва. Він не виконав обіцянку в декларації - здати російський паспорт. І багато чого ще" - заявив Володимир Бойко.

Через борги він швидко втік з Росії. Освоївся в Києві саме у часи Януковича. Знайшов якось гроші, вклав іх в "Євролаб", і почав звичайно ж шукати, де ж можна заробити. Трохи пізніше його познайомили з Миколою Азаровим.

Миколу Азарова він переконав, що він резидент Міністерства оборони РФ, посланий сюди, щоб контролювати грошові потоки, і тому його потрібно призначити в якесь Міністерство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, економіст з "Перемоги Пальчевського" розповів, як збільшити приплив інвестицій.

Як повідомляв Знай.иа, лідер "голосу" Кіра Рудик підхопила Covid-19: політик розповіла про симптоми.

Знай.иа писав, Тетяна Чорновіл розповіла, як побила Віталія Шабуніна: "відлетів до стіни".